Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Tinódi utca 10.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: hűtő, mikró, főzőlap, sütő, mosógép, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Az Üllői út és a Rendessytelep közötti részen megtalálható Tinódi utca egyik ingatlanja, egy négy szobás társalbérlet. Ebben a házban, a négy darab külön nyíló szobán kívül, még egy káddal rendelkező, WC-s fürdőszoba és egy tágas, gépesített konyha is megtalálható, amik közös helyiségeknek minősülnek. Ezek közül mindegyiket a házban jelenleg élő 3 középkorú lakó és a leendő lakó is használhat, így azok tisztántartása, azok épsége is az összes lakó terhe. A szobákat alapvető bútorokkal rendeztük be, így azokat használhatják az itt  élők. Részükre a rezsi díj is minden hónapban kiszámításra kerül, amiket egy összegben, a bérleti díj megfizetésével azonos időben kell megfizetni.

A ház 94 nm, aminek több, mint 320 nm-es kertjét, egy magas, betonból készült kerítés öleli  körbe, így az teljesen privát használatra alkalmas.

Az összközműves ház több, mint 3 éve albérlet, amit megelőzően saját otthonunk ként használtunk. Azóta éves fordulókkal adjuk bérbe, aminek esetében a bérlő választási jogot fenntartjuk!

Az Üllői út ezen részén az 50 -es villamos közlekedik, amivel a Határ úti buszvégállomás és metró megálló pillanatok alatt megközelíthető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!