Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Tigris utca 45.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: sütő, gázlap, hűtő, mikró, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Buda belvárosában kiadó egy hét évvel ezelőtt megépült társasházi ingatlan 15 nm-es szobája. A lakás 75 nm-es, második emeleti, központi elhelyezkedése mellett még kimagaslóan az előnyei közé sorolnám egyedi, fiatalos belső téri kialakítását. A képek magukért beszélnek, hogy milyen módon tudtuk kialakítani a tágas amerikai konyhát, hogy az világos, könnyen tisztán tartható, mégis kényelmesen használható legyen.

Mivel kétszobás és az alapterület lehetővé tette, hogy két fürdőszobát is tartalmazzon, ezért a másik lakóval megbeszélve akár saját fürdőszobák is lestoppolhatóak. Mind a két fürdő ugyanazon fürdőszobai berendezésekkel rendelkezik, csak a falak burkolata és a berendezések elhelyezkedése más. A két háló közül a kisebb, 15 nm-es szabadult fel, amiben az új bérlő számára biztosítottunk ágyat, asztalt és szekrényt.

A bérleti díja 80.000 forint per hó, ami mellé egy havonta a szobákra leosztott rezsiköltség is tartozik. A társasházat körülveszi egy a tömb összes lakója által használható, elkerített előkert. Minden lakáshoz egy darab az épületek mögött elhelyezkedő, szintén zárt udvaron megtalálható parkoló jár.

A szemközti épület túloldalán Aldi, gyógyszertár, orvosi rendelő, szépségszalon, Bőrgyógyászati Intézet, kicsit messzebb pedig CBA Prima található. A szoba azonnal költözhető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!