Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Thurzó utca 11.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 29.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 8 nmGépek: főzőlap, TV, mosógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Újlipótvárosban kiadó egy 8 nm-es hálószoba.

A kerület ezen része a Margit sziget mellett húzódó Duna part és a Váci út között található. A rengeteg üzlet, irodaház és étterem mellett rengeteg lakóház is épült itt. Ezek legtöbbje 4-5 emelet magas. Ezek közül az egyik 4 emeletesbe lehet megtalálni ezt a 85 nm-es lakást, ami három hálószobával, fürdőszobával és amerikai konyhával rendelkezik. A városba elterjedt, hogy lakáson belül a szobákat lehessen külön bérelni, ami elsősorban diákok és egyedülállók részére előnyös.

Ez is egy ilyen lakás, ahol a másik két hálóban egy ételfutár és egy diák lakik. Mindketten lányok, korban mégis távol állnak egymástól, egyikük csak 21 éve, még másikuk közel 40. A harmadik még lakóval nem rendelkező hálóba keressük hozzájuk hasonló besorolású új beköltözőnket. Az Ő számára már be is rendeztük a hálót, ami egy kényelmes ágyat és teljes falat eltakaró tolóajtós gardróbszekrényt jelent. Az alapterületből legtöbb részt az amerikai konyha foglalja, ami bútorokkal és gépekkel egyaránt ellátott. A fürdőszobából egy van, viszont abban kád, wc és mosdó is helyet kapott.

A legközelebbi buszmegálló a közeli utca sarkon túl, mindössze pár lépésre található. Közelben Aldi, atm, gyógyszertár és orvosi rendelő.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!