Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Teréz körút 3.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Nappali-étkező, konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 8 nmGépek: sütő, gázlap, mikró, mosógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 6. kerületében a Teréz körút kellős közepén kiadó 8 nm-es szoba.

Az Andrássy úttól mindössze egy utcára, ami annak Oktogoni része található fellelhető ez a 110 nm-es, 4 hálós lakás. A körúton rendszeresen buszok (6-os), villamosok (4-es, 6-os) és metró (1-es) közelednek. Ezen az úton egészen buda Rózsadombjáig, a másik irányba pedig Pest belvárosán körbe a Petőfi hídon át, Buda másik oldaláig Pestimre városig lehet eljutni. Érintőlegesen Nyugati pályaudvar, Blaha Lujza tér, Rákóczi tér, Corvin-negyed található.

Amik eléréséhez nem kell tömegközlekedni anc, gyógyszertár, étterem, kávézó, bisztró, színház, drogéria, kormányablak, piac, dohánybolt, stb. A négyemeletes társasházban lift nincs, viszont van kaputelefon, riasztó, postaláda, belső tároló, közös udvar és megbízott takarító szolgálat is. AZ albérleten belül a takarítást az ott élők intézik, a rend fenntartása, illetve a megtalálható bútorok épségének megőrzése az Ő feladatuk.

Jelenleg egy lány és két fiú lakja a lakást, akik korban 26-34 évesig vannak. A négy hálón kívül egy étkezős nappali, egy konyha, egy fürdő és külön egy wc található. A fürdőben kád és egy wc van, a nappaliban 4 fős étkező, illetve három kanapé, a konyhában egy kis étkező és egy teljesen felszerelt, egyedileg kiépített konyhabútor található. A szobában ágy, illetve szekrény kapott helyet.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!