Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Temesvári utca 24.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: vízforraló, kávéfőző, főzőlap, sütő, TV, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Árpádföldön szoba kiadó!

Budapest 16. kerületében a Főváros pesti oldalán, annak egy kertvárosi külterületében található, 85 nm-es családi házam, egyik szobája várja új bérlőjét. Az ingatlan egy kétszintes családi ház, melyhez egy saját elkerített kert is tartozik, amit a két lakás lakói ugyanannyi joggal használhatnak. Az udvaron autó beállási lehetőség van, illetve ott kerti grillt, kiülős kerti bútort helyeztünk el. Az ingatlantól 3 perc sétára található a Csömöri út, ami sűrű menetrendű buszok útvonala.

Ezen kívül található még ennek vonalán fodrászat, benzinkút, Spar, Non-stop abc, háziorvos, gazdabolt, cukrászda, szolárium, pizzéria, hamburgeres, kávézó, dohánybolt, illetve rétesbolt is. Közel van a Szlovák út is, ami még több neves üzletnek ad otthont. Az épület földszintjén fekszik az albérlet, melynek három szobája külön bérelhető. A szobákon kívül minden, ami az ingatlan területén található, az ott lakók között megosztva használandó.

Fürdőszobája tágas, a zuhanyzás vagy a kádban fürdés szerelmeseinek kedvezve mind a kettőre találtunk megoldást, hiszen egy hatalmas kádat és egy ettől különálló zuhanyt is elhelyeztünk itt. Konyhája tágas, a nappalil csak egy boltív választja el. A 15 nm-es háló csak bútorozva, azaz ággyal, szekrénnyel és éjjeliszekrénnyel bérelhető.

A megtekintése előre egyeztetett időpontban megoldható.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!