Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Temesvári utca 24.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: vízforraló, kávéfőző, főzőlap, sütő, TV, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Az Árpádföldön, Budapest 16. kerületének nyugodt, kertvárosi részén található egy 85 négyzetméteres, kétszintes családi ház, amelynek egyik szobája új bérlőt vár. A családi házhoz tartozik egy saját, elkerített kert is, amelyet az ingatlan lakói közösen használhatnak, és ahol a kényelmes kerti bútorok és grill lehetőség nyújt kellemes kikapcsolódást. Az udvaron parkolási lehetőség is biztosított.

A ház Csömöri úthoz közeli elhelyezkedése biztosítja a kiváló tömegközlekedési kapcsolatokat, hiszen a buszok sűrűn közlekednek ezen a vonalon. A közelben számos szolgáltatás elérhető: fodrászat, benzinkút, Spar, non-stop ABC, háziorvosi rendelő, gazdabolt, cukrászda, szolárium, pizzéria, hamburgeres, kávézó, dohánybolt és rétesbolt. A Szlovák út további üzletekkel bővíti a környék kínálatát.

A földszinti lakásban három külön bérelhető szoba található. A közös helyiségek, mint a tágas fürdőszoba, amely mind káddal, mind különálló zuhanyzóval rendelkezik, és a konyha, ami a nappalitól csak egy boltívvel van elválasztva, minden lakó számára hozzáférhetőek. A 15 négyzetméteres hálószoba bútorozottan, ágy, szekrény és éjjeliszekrény biztosításával kiadó.

A szoba megtekintése előzetes egyeztetés alapján lehetséges, így a leendő bérlő személyesen is meggyőződhet az ingatlan adottságairól és a környék nyújtotta lehetőségekről. Ez az ajánlat kiváló választás azok számára, akik a városi élet közelében, mégis nyugodt, zöld környezetben szeretnének élni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!