Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Telep utca 2.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 87.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: hűtő, mosogatógép, mikró, gázlap, kávéfőző, vízforraló, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Csepelen, a Plázával szemközti utcában, szoba kiadó!

Pest XXI. kerülete Csepel, ami manapság egy eléggé felkapott környék lett, ugyanis egyre csak nő a kerületben élők száma. Leginkább fiatalok lakják a környéket, akik frissen költöztek a fővárosba.

Ezen a környéken több társ albérlet is működik, de azok közül most az egyik legújabb építésűben van lehetőség kivenni, egy 15 négyzetméteres szobát, amit fürdőszoba és konyha megosztott használattal lehet kivenni. A fürdőszobák esetében zuhanyzós, WC-s helyiségekről beszélünk, amikből kettő is van. A két meglévő szobákhoz így 1-1 saját fürdőszoba is tartozik, de mivel nem szobából nyílnak, mégis közösnek minősülnek. A konyha pedig amerikai konyha inkább, mert a teljes körűen felszerelt és bútorozott konyha rész mellett a nappalit és az étkezőt is magáénak tudja, ami sok kényelmesen eltöltött időt jelenthet a lakók számára.

Ebben a házba 2 személy tud egyidejűleg lakni, akik  szobánként lakhatnak bennük. A 60 nm-es épület összközműves, saját kerttel rendelkező, aminek a mérete nagyjából 270 nm füves területet jelent, amin egy garázs méretű, annak viszont nem használható, zárható melléképület is található.

Olcsó kiadó szoba Budapest: Felfedezésre vár weboldalunk, ahol kedvező árú szobákat kínálunk Budapest szívében és annak különböző kerületeiben. Szem előtt tartva a költséghatékony lakhatást, kínálatunkban megtalálhatod azokat a szobákat, amelyek megfelelnek a pénztárcádhoz és szükségleteidhez egyaránt. Minden kiadó szobát alaposan ellenőrzünk, hogy garantáljuk a megfelelő körülményeket és a megbízhatóságot.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!