Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Tekerőpatak u. 3

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: Mosógép, sütő, gázlap, kávéfőző, vízforraló, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 17. kerületében, szoba kiadó, párok részére is!

A Pesti úttól 250 méterre található, a Cséplő utcá felől a Home center mögötti részen megüresedett, egy nagy, 20nm-es szoba. Az ingatlan gyönyörű környezetben található, mellékutca jelleggel bíró részen. A környék nyugodt, lakói barátságosak. Az albérlet, amiben a szobák külön bérelhetőek, egy két lakásos társasház emeletén található. A közlekedés tekintetében is jól frekventált a környék, hiszen a Pesti úton gyakori buszjáratok közlekednek. Ennek vonalán rengeteg nagyobb út torkol bele, pl. Cinkotai, Keresztúri és a Maglódi is.

Ezen az úton végighaladva, egészen a Hungária körútig lehet eljutni, ami Pestnek legismertebb, körgyűrűje. A pár éve megépült M0-ás is hamar elérhető, ami az autósok szempontjából, gyors közlekedés érdekében előnyös. Az ingatlan közelében közért, ABC, zöldséges, biobolt, hentes, bankok, fitness terem, benzinkutak, Lidl, éttermek és minőségi szervizek, ruhaüzletek is megtalálhatóak. Az albérlet 100 nm, amiben 3 szoba, konyha és fürdő található. Az utóbbi kettő közös terület a többi lakóval, akik két fő hölgy. Mindketten a Pesti út vonalán található, telefonos szakszerviz dolgozói, a hálók közül ez az egyetlen, amely ilyen gyönyörű, egyedi kialakítással rendelkezik.

Rengeteg tárolóval, kényelmes ággyal és sok ablakkal ellátott. Összesen 20 négyzetméteres, akár azonnal költözhető állapotú. A fürdőszoba nemrégiben teljes felújításon esett át, ami alkalmával egyedi díszítésű, tágas zuhanyzót kapott és gyönyörű, könnyen kezelhető padlóburkolatot. A kényelem szempontjából a wc-t külön helyiségbe tettük, amitől a mosógépet is egy fallal elszeparáltuk. Konyhája teljesen felszerelt, étkezővel közös légtér.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!