Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Téglavető köz 5.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: mosógép, gázlap, sütő, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 2 db 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Óhegyen szoba kiadó!

Az Óhegy park szomszédságában, tégla építésű, kétlakásos társasházban, emeleti szoba üresedett meg. A kerület utcái is barátságosak, hangulatosak, csöndesek, de a köz ahol az albérlet található szinte csak ezek jellemzők.

Az épület körül saját kertrész található, mely kerítéssel körbeölelt, ahol autóbeállásra is van lehetőség. Az utcában leginkább csak gyerekes családok élnek, akik számára a főbb szempont, hogy ide költözzenek a jó közlekedés és a nyugodt környezete volt. Az épület utcájával párhuzamosan futó útszakaszok rendszeres buszjáratoknak adnak otthont, amely igénybe vételével a környező kerületek gyorsan elérhetőek. Pár perc sétával a környéken megtalálható a Lidl, Nemzeti dohánybolt, posta, otp, diszkont, pékség és étterem is. Az albérlet 70 nm-én 3 szoba van, melyek közül kettőben már egy-egy fiatal hölgy bérlő lakik.

Mindketten sajátos módon figyelnek az ingatlan tisztaságára, egymás között megbeszélve végzik a kötelező munkálatokat. A közös területeket rendszer szerint takarítják, ami adott albérlet esetében egy mosógéppel, wc-vel, káddal ellátott fürdőszobát és egy tágas, étkezővel, rengeteg tárolóhellyel, kisebb-nagyobb konyhai gépekkel ellátott konyhát jelent.

A szoba, ami azonnal költözhető 15 nm, ami két fő részére van berendezve, ami alatt ágyat, asztalt és szekrényt lehet érteni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!