Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Téglavető köz 2.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 70.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: TV, hűtő, sütő, főzőlap, mosógép, kávéfőző, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

 Rövid leírás az ingatlanról:
Kőbányán kertes családi ház egyik szobája megüresedett!

Az ingatlan alapterülete 90 nm, amiben három hálószoba, konyha, fürdőszoba, illetve egy nappali található. A környéken számos munkalehetőség van, hiszen több gyár, elosztó központ és irodaház is megtalálható a kerületben. A háztól a közlekedés is kimagasló, hiszen a szomszédos Mádi úton rendszeresen járnak buszok, amik a Jászberényi útig közlekednek. Ezen két út találkozásánál Penny, dohánybolt, patika, kormányhivatal és rendőrkapitányság van.

Közvetlen a ház körüli utcákban pedig bisztró, sütiház, közértek, abc-k. Gyorsan el lehet jutni az Óhegy parkba is, ahol  a sport kedvelőinek számos lehetőségük van hobbijuknak kedvezni. A másik irányba az Ihász közpark van, ami szintén alkalmas kisebb sétákra, reggeli kocogásokra. A ház egy sarki telken található, amihez kisebb elkerített terület is tartozik. Ez a terület rendszeresen gondozott, tisztán tartott, hangulatos kert lett.

A házba lépve egy előszobára bukkanunk, ahonnan két lépés a folyosó, melyből az összes helyiség elérhető. A nappali külön van mindentől, ahogy a gépesített, étkezős konyha is, illetve a fürdőszoba, ami zuhanyzós, dupla mosdós, wc-s, na meg a három darab hálószoba is. A kiadó szoba 15 nm, amibe kényelmesen elfért egy ágy, kisebb szekrény és apróbb kiegészítők is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!