Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Téglagyár u. 5

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, nappali, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2  főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: sütő, gázlap, hűtő, légkondi, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 2db 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Háromszintes családi házban külön bejárattal rendelkező, egymástól teljesen külön szeparált lakások közül az első emeleten található, albérletként működő, 70 nm-es ingatlanomba keresem annak új bérlőit. A három szoba közül ez a legnagyobb, így csak ebben van lehetőség két fő beköltözésére. A másik két szobában egy fiú és egy lány lakik.

Mindketten rendszeres jövedelemmel rendelkeznek, ami mellett személyiségük segítőkész, kedves, megbízható. Ők is csak a elmúlt fél évben költöztek be az ingatlanba, de azóta is örülnek ennek a lépésüknek, hiszen elmondásuk szerint rengeteg pozitívuma van az itt élésnek. Előnyként sorolták fel a jó közlekedést, ami tömegközlekedés igénybevétel esetében 6-7 perc gyalogutat vesz igénybe, aminek megtétel után rendszeres buszjáratokat tudnak a nap 24 órájában tudnak használni.

Az ingatlan 70 nm-én a hálókon kívül kettő fürdő, egy konyha és egy nappali található. Berendezése alkalmával a könnyen tisztántarthatóságot, kényelmes használatot, stílusos megjelenést tartottuk szem előtt. Az ingatlan minden helyisége klímás, aminek fogyasztási költségét a hirdetésben megadott átlag rezsidíjba már beleszámoltuk. A szobában két darab egyszemélyes ágy és egy gardrób szekrény került elhelyezésre. A beköltözés megbeszélést tárgyát képzi.

Budapest kiadó szoba: Weboldalunk kínálatában Budapest minden részében találhatsz kiadó szobákat, legyen szó a nyüzsgő belvárosról vagy a nyugodt külvárosi környékekről. Minden szobát alaposan ellenőrzünk, hogy a legjobb minőséget és megbízhatóságot nyújthassuk. Akár rövid távra, akár hosszabb ideig keresel szállást, nálunk biztosan megtalálod a megfelelőt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!