Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Tátra utca 23.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 8 nmGépek: sütő, főzőlap, mosógép, vízforraló, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Angyalföld belvároshoz közeli részén kiadó sorba került egy 8 nm-es, társasházi szoba. Az ingatlan egy háromszobás társ albérlet, aminek konyha és fürdő közös területei vannak. Minden, a lakásban megtalálható helyiség bútorozott, részben gépesített. Az ingatlan összközműves, társasházi lakás, ahol rendelkezésre áll saját postaláda, udvaron belül zárható tároló és az épületben lehetőség van a szelektív hulladékgyűjtésre is. Az épület négy szinttel rendelkezik, melyen belül a második emeleten található meg ez a 75 nm-es társ albérlet. Az ingatlant folyamatosan lakják, jelenleg két lány. Szobáinkat minimum 6 hónapos szerződéssel adjuk bérbe, ami alól a hirdetésben szereplő sem kivétel.

Ez a szoba 8 nm-es, melynek padlója laminált parketta, ablaka redőnyös, falai frissen festettek, ajtaja zárható. Bútorai egy egyszemélyes ágyból, kinyitható kanapéból szekrényből, íróasztalból tevődnek össze. Fürdőszobájában kád, wc és mosdó található, míg konyhája étkezővel, konyhai nagygépekkel, kisebb elektronikákkal és elengedhetetlen eszközökkel felszerelt. A szoba birtokbavétele megegyezés alapján történik.

Mindössze három utca sétát megtéve elérhető a Duna legközelebbi partrésze, míg a másik irányba sétálva a Váci útra lehet eljutni. Környező kis utcákba trolik közlekednek, melyekkel több kerületen is át lehet utazni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!