Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Tárogató út 93b

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0  fő lány,1  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.12 nmGépek: gázlap, sütő, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Hűvösvölgyi szoba kiadó.

Budapest II. kerületében található, 60nm-es emeleti lakásomba keresem új bérlőmet, a jelenleg ott élő, 25 éves fiú lakó mellé. A bérlők számára külön, zárható szobák állnak rendelkezésre, amik átlagosan 15 nm-esek.

A környék hegyvidéki hangulatú, mely tiszta levegők, madárcsicsergős reggeleket jelentenek. Az utca, a Hűvösvölgyi úttal párhuzamos utca, aminek szomszédjában, a Budapesti Szent Ferenc Kórház található.

Ezeken felül természetesen kisebb közértek, magánrendelők, kávézók, parkok, zöld övezetek is megtalálhatóak, amik által mindenhez közel érezheti magát az itt élő személy, akinek a belvárosba jutáshoz sem kell sok időt a közlekedésre fordítania, hiszen akár fél óra alatt megtehető távolággal eléri azt.

A lakásban a két hálón kívül még egy világos, kényelmes méretű zuhanyzós, wc-s fürdőszoba, illetve egy tágas, rengeteg ablakkal rendelkező frissen festett, gépesített, étkezővel ellátott konyha is megtalálható. A bérlőknek a konyha és a fürdő a közös terület, amin osztozni kell, de mégis ez könnyen megoldható, hiszen a mozgástér elég nagy és akér az együttes használatra is alkalmasak.

A hálószoba, ami akár azonnal költözhető állapotú, egy nagy ággyal, és éjjeliszekrénnyel berendezett, aminek köszönhetően elég világos maradt a helyiség. természetesen tovább bútorozható.

A bérléséhez szükséges egy havi bérleti díj és egy havi kaució.

Mivel földszinti épület, így a közlekedése akadálymentes.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!