Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Tárnok utca 10.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: Mikró, gázlap, hűtő, klíma
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A Halászbástyától egy utcára található szoba kiadó!

Buda legközpontibb részén az első kerületben, ahol rengeteg látnivaló található, egy kétszobás lakás egyik 18 nm-es szobája megüresedett. Az ingatlant rengeteg látnivaló veszi körül, így az itt élők számára nem telhet unatkozással egy szabad perc sem. Csak néhányat megnevezve ezek közül: Millenáris, Bécsi kapu, Vizi város, Sándor Palota és a Budavári Palota. A Duna part vagy a Széchenyi Lánchíd. Közlekedés szempontjából villamosok, autóbuszok, trolik állnak rendelkezésre, és ha valaki Pest belvárosába szeretne eljutni, nagy segítséget nyújt a Lánchíd közelsége. Az első kerület nem csak látnivalókban, de munkalehetőségekben is bővelkedik, amire a legjobb példa az ingatlan egyik szobáját jelenleg is bérlő 29 éves fiatal hölgy, aki beköltözését követően kettő nap alatt talált új állandó munkát.

Az épület, melynek az első emeletén található az albérlet összesen négy családnak ad otthont. Első emeleti elhelyezkedésének köszönhetően a lift megléte nem létszükség, viszont a járókelők sem néznek be az utcából.

Az ingatlanba lépve egy 2 nm-es előszobába érkezünk, melyen áthaladva egy amerikai konyhába érünk, ahonnan nyílik a két háló, illetve a zuhanyzós, wc-s fürdőszoba is. A konyha étkezővel modern gépekkel, egyedi bútorral felszerelt, míg a hálók ággyal, szekrénnyel, asztallal, székkel berendezettek. Igény esetén akár azonnal költözhető, de kisállat és gyermek nem hozható.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!