Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Tápiószele utca 29.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 86.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: sütő, hűtő, mikró, főzőlap
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

  1. Kerület csendes részên szoba kiadó.

A Pesti úttól 4 utcára található, Tápiószele utcában fekvő, 2 lakásos ingatlanom, egyik, szép 16 nm-es szobája kiadó. A bérléshez szükséges 1 havi, illetve 1 havi bérleti díj megléte. Szerződesinket minimum 1 éves időintervallumra írjuk, ingatlanjainkat csak bútorozott, gépesített állapotban kínáljuk.

Az albélet utcája, szebnél szebb házakban bővelkedik, amelyek lakói kedvesek, barátságosak, elfogadóak. 4 utca távolságon belül csak kisebb, otthonosabb, kisvárosias hatású utcák találhatóak. Ezek forgalma gyér, mivel a legközelebbi forgalmas út a Pesti út, melyhez gyalog 8 perc sétával lehet elérni. 5 perc gyalog út megtétele szükséges a legközelebbi buszmegálló eléréséhez, amellyel a szomszédos kerületekbe vagy a Pesti útra is el lehet jutni.

Az Ingatlan saját telkét nagy, utcáról be nem látható kerítés veszi körül. Ennek használatára az ott élő két lakás bérlői számára megengedett. Az üres szoba a 70 nm-es lakáson belül található, ahol már 2 lánya bérlőnk él a 2 másik szobában. A szobákon kívül minden helyiség közösen használható, ami az adott ingatlan esetében egy étkezős, gépesített konyhát, egy wc-vel egybekötött zuhanyzós fürdőszobát és egy külön mellékhelyiséget takar. A bútorozott szoba előre egyeztetett időpontban megtekinthető, következő hónap elején költözhető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!