Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Tápiószele utca 23.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 26.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: hűtő, sütő, főzőlap, mikró, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Szoba kiadó a 17. kerületi Tápiószele utcában.

Ebben az utcában a legtöbb esetben emeletes, családi házak épültek, amik közül az egyik emeleti részén található a 74 nm-es lakás, melynek három szobájából ez az utolsó kiadó, mivel a másik kettőt egy-egy fiatal vette ki az elmúlt napokban, egy évre lefoglalva azokat. A szobák mellett még konyhát és fürdőszobát is találunk a lakásban, amik társ albérleti bútorozottsághoz hűen, minden használati eszközt, gépet, tárgyat tartalmaznak. Ez a két helyiség a három szoba, három fő lakója által használható. A fürdőszoba rész zuhanyzós, wc-s, mosdós, a konyha pedig teljesen gépesített, különböző stílusú és megjelenésű tárolókkal és használati eszközökkel felszerelt.

A kiadó szoba 12 nm, ami egy asztal, polcos szekrény, egyszemélyes ágy, beépített szekrény található és amihez saját, 3 nm-es terasz is jár, ahol egy kerti asztalt két székkel helyeztünk el. Az erkélyes szoba havi bérleti díja 85.000 forint, ami a kerület szoba bérleti áraihoz képest egy erkély nélkülire vonatkozó szokott lenni. A környező utcákon pékség, étterem, szépségszalon, sportegyesület, dohánybolt és kertészet található.

Budapest kiadó szoba: Weboldalunk a legjobb hely a keresésedhez, ahol széles választékból válogathatsz, akár a belvárosi nyüzsgésre vágysz, akár a csendesebb kerületek nyugalmát részesíted előnyben. Minden szobát alaposan ellenőrzünk, hogy a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot biztosíthassuk számodra.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!