Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Tápiószecső utca 19.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 4 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: mosógép, mikró, hűtő, sütő, főzőlap, vízforraló, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 2 db 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 17. kerületben szoba kiadó!

Pest egyik kiesőbb, kisvárosi kerületében hosszú távra kiadó, egy nagyobb, 20 nm-es szoba, ami teljesen berendezve várja új beköltözőit. Igen, ebbe a szobába lehetőség van a szobatársi, illetve párok általi lakhatásra, amit kihasználva is ennyi a bérleti összeg havonta. Ez a 95 nm-es különálló ház,  saját kerttel rendelkező összközműves ház, amibe összesen 3 szoba, konyha és fürdőszoba található. Mindegyik helyisége berendezett, így a beköltözőknek csupán csak saját személyes dolgaikat kell magukkal hozniuk a költözés során. Jelenleg 2 fiú és két lány felosztásban használják a másik két szobát jelenlegi lakóik, akik mindannyian dolgozó, tiszta, nyugodt emberek. Semmilyen káros szenvedéllyel nem élnek, így teljesen problémamentes bérlők. Melléjük is, a jelenlegi állapot és közhangulat megőrzése érdekében, hozzájuk hasonló lakókat várunk a még lakatlan szobába.

A ház fürdőszobájában zuhanyzó és WC található, a konyháj apedig teljesen gépesített, alapvető, a használathoz elengedhetetlen eszközökkel ellátott.

Kaució gyanánt egy havi bérleti díj összege szükséges, beköltözést megelőzően pedig az első havi bérleti díj előre való letétele.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!