Típus: Saját hirdetés

Kiadó szoba Budapest - Tápiószecső utca 13.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: mikró,vízforraló, kávéfőző mosógép, hűtő, főzőlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

17. kerületben két lakással rendelkező, igényes családi házam, földszinti, 65 nm-es lakásában az egyik 15 nm-es, zárható szoba kiadó, elsősorban két fő részére.

MIvel a lakás hálói méretesebbek, így mindkettő esetében lehetőség van páros beköltözésre. A pár részére szekrényt, kétszemélyes ágyat, éjjeliszekrényt rendeztünk be, ahogy a jelenleg ott élő pár részére is biztosítottuk ezeket. Ezzel a két személlyel kell az amerikai konyhán és a fürdőn osztozni, aminek könnyítése érdekében a tereket tágasra, világosra, könnyen használhatóra méreteztük. Fürdőjébe wc-t, mosdót, zuhanyt találunk. A konyha részen, ahová a lakásba lépve érkezünk, minden annak használatához szükséges bútort, gépet, eszközt megtalálunk. Bővítés képpen négyszemélyes étkező asztalt és nappaliként funkcionáló teret is rejt. A lakás teljes területe 65 nm, így a szobákra leosztott rezsi költsége 25.000 forint, bérleti díja pedig 85.000 per szoba.

A szomszédos út a Pesti, aminek ezen a környékén Diego, Spar, üzletközpontok, Lidl, hamburgeresek, gyorséttermek és töltőállomások, illetve fitness termek. Ennek az útnak a vonalán buszok vehetők igénybe a tömegközlekedést használók számára. Ezekkel a buszokkal egészen Pest belvárosáig lehet átszállás nélkül utazni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!