Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Tápióbicske utca 55.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 0 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: gázlap, mosogatógép, mikró, mosógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A Főváros 17. külkerületében, családi házam egyik földszinti szobája megüresedett. Vidékre költözésem okával, már pár éve albérletként üzemel ez a kétszintes, több száz négyzetméteres családi ház. Az utcán körbenézve az ember nem mondaná meg elsőre, hogy a Fővárosban van, hiszen sem a Főváros zaja sem az arra jellemző régi épületek nem fellelhetők. Ezen a környéken a házakhoz elég nagy telek is tartozik, mely az albérlet esetében három lakás lakói között közösen használandó területként igénybe vehetők.

A kényelmesebb használat érdekében modern kerti bútorokat, sütögetésre alkalmas eszközöket helyeztünk el. Az autóval rendelkezőknek jó hír, hogy jelenlegi lakóink nem nagyon rendelkeznek saját gépjárművel, így az ingatlan által nyújtott, két autós férőhely közül egy szinte mindig üres.

A földszinten két lakás is kialakításra került, melyek közül a kertre néző 65 nm-esben található az akár azonnal költözhető 15 nm-es szoba. A szoba az egyetlen olyan része az ingatlannak, ahonnan a közvetlen a kertbe lehet menni, így ide, akár dohányzó lakók is szívesebben költöznek.

Természetesen ingatlanon belül a dohányzás nem megengedett és kisállat sem kint sem bent nem tartható. Berendezése tartalmaz egy ágyat, szekrényt, éjjeli szekrényeket. A konyha gépesített, bútorozott, a fürdőszoba zuhanyzós, a wc-vel közös helyiség. A szobát előre egyeztetett időpontban megtekinthető, melyet telefonon tudunk pontosan egyeztetni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!