Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Táncsics Mihály utca 64.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 8 nmGépek: mosógép, tűzhely, mikró, hűtő, mosogatógép, kenyérpirító, kávéfőző, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Csepelen a központhoz közel megtalálható, négyemeletes panel tömbökből álló csendes lakótelep egyik legfelső emeleti szobája kiadó!

A szoba 8 nm, amihez még hozzá tartozik egy saját erkély is. Ezen az erkélyen egy kisebb kiülő bútort helyeztünk el, ahol az erkély 4 nm-én még elegendő hely maradt a bútorok bővítéséhez. A szoba bútorzatát egy egyszemélyes ágy, szekrény, asztal és éjjeliszekrény alkotja. Az ingatlan három hálószobával rendelkezik, de a másik kettőben már fiatal bérlőink élnek. Ezzel a két diákkal kell az újonnan beköltözőnek megosztozni a lakás konyháján és fürdőszobáján. A fürdőszobába zuhanyzó lett kialakítva, így kényelmesen elfért a mosógép, a wc és a mosdókagyló is. Konyhája mérete elegendő a kényelmes főzéshez. Benne megtalálható az összes alapvető konyhai nagygép, illetve kisgép is. A szoba fenntartási kötségei alacsonyak, hiszen bérleti díja mindössze 75.000 forint, amihez csak egy alapvető 23.000 forintos körülbelüli rezsi díj csapódik.

Ebben a kerületben buszok és hévek közlekednek rendszeresen, azok viszont szinte minden forgalmasabb úton. Rövid sétával elérhető a legközelebbi Tesco, Penny, ofotért és több iskola, illetve gyógyszertár is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!