Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Táncsics Mihály utca 16.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 4 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány,2  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: hűtő, sütő, főzőlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A főváros 23. kerületében, annak Táncsics Mihály utcájának vonalán kiadó egy bútorozott, világos szoba, ahová két fő jelentkezését is szívesen várjuk.

MIvel a háló mérete nagyobb az átlagosnál, így azon belül akár nappali rész is kialakítható, vagy esetleg dolgozó, társalgó. A bútorokat is próbáltuk egy kicsit felosztani benne, hogy segítsük az akár azonnal beköltözni vágyók dolgát. Így már dolgozó sarok, íróasztallal, székkel, egy hálórész, kényelmes ággyal és éjjeliszekrénnyel, illetve gardrób rész, szekrényekkel és különböző tárolókkal található benne. Mivel számos ablak nyílik innen, így a helyiség világos, de mivel ezek rolósak, így pillanatok alatt el is lehet zárkózni a napfénytől. A konyha egyben az étkező is, ami a fürdőszobával azonos módon közös területnek minősül. A társaság, aminek tagjává válnak új lakóink, két lány és két fiú személyében jelenik meg, akik rendkívül összetartó csapatot alkotnak. Ez lehet, hogy a hasonló korosztálynak köszönhető, de biztos köze van ahhoz, hogy mindnyájan még tanulnak.

A 97 nm-es albérlet egy négy lakásos, közös udvaros háznak a földszinti része. A forgalmas Grassalkovich út, ahol a legközelebbi buszmegálló van, az albérlettel párhuzamos út.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!