Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Táncsics Mihály u. 76

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: vegyes
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nmGépek: hűtő, sütő, főzőlap, mikró, kenyérpirító, kávéfőző, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 14 nm-es szoba Soroksáron, a központi Hősök terétől nem messze található, egy 100 nm-es közös udvaros lakás egyik hálószobájaként. Az ingatlan nem a HÉV közelében helyezkedik el, így nem zavaró a lakásban töltött időt a HÉV zajja. Az ingatlan 4 szobájából már 3 foglalt, mindegyikük női bérlőkkel. A bérlők főként középkorúak, akik a kerületben dolgoznak, így munkahelyüket gyalogosan könnyen elérhetik.

A közös udvarban további három lakás található, ahol egy nyugdíjas, mégis fiatalos hölgy, egy idősebb házaspár és egy fiatal, albérlő pár lakik. Mindannyian kisállat- és gyermekmentes életet élnek, így az udvar csendes és nyugodt. A konyha és a fürdőszoba közös használatú a többi lakóval, mindkettő tágas, és több mozgástérrel rendelkezik.

A fürdőszoba zuhanyzós, a WC-vel egy helyiségben található. A konyha sok tárolóhellyel rendelkezik, amelyek teljesen felszereltek, így mindennapi használatra készek. A ház többi lakója között megosztják a főzést, azonban a házirend az egész házra vonatkozik, és mindenki köteles betartani. A szobában már rendelkezésre áll ágy, TV, polcok és szekrény, így nem szükséges további bútorokat vásárolni vagy szállítani, mivel ezek már biztosítva vannak.

Kiadó szoba Budapesten: Fedezd fel weboldalunk kínálatát, ahol széles választékban találsz kiadó szobákat a főváros különböző kerületeiben. Legyen szó a belváros pezsgéséről vagy egy csendesebb, zöldövezeti környékről, nálunk megtalálod a megfelelő szállást. Minden szobát alaposan ellenőrzünk annak érdekében, hogy a megbízhatóságot és a minőséget garantálhassuk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!