Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Táncsics Mihály u. 116

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 89.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 3 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nmGépek: hűtő, sütő, főzőlap, mikró, kenyérpirító, kávéfőző, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Soroksáron, nem messze a központi Hősök terátől kiadó, egy 14 nm-es szoba, ami egy 100 nm-es közös udvaros lakás egyik hálója. Az ingatlan nem a HÉV oldalán van, így annak zaja nem zavarja a lakásban töltött időt. Az ingatlan 4 szobájából 3 már foglalt, azok mindegyikébe hölgy bérlőink laknak. Leginkább középkori személyeknek mondhatók, akik kerületen belül dolgoznak, így munkahelyeiket gyalogosan érik el.

A közös udvarban további három lakás található, amik közül az egyikben egy nyugdíjas, mégis fiatalos hölgy, a másikban egy idősebb házaspár, a harmadikba pedig egy fiatal, albérlő pár lakik. Mindegyikük kisállat és gyerek mentes mindennapokat élő, így az udvar nyugalma biztosított. A konyha és a fürdőszoba közös a többiekkel, melyek mindegyike tágas, a megszokottól több mozgástérrel rendelkező.

Fürdőszobája zuhanyzós, a wc-vel egy helyiségen osztozó. A konyhája rengeteg tárolót rejt, amik teljesen fel is vannak szerelve, ennek a felszereltségnek köszönhetően a rendszeresen, mindennapi használatra felkészített. A ház többi lakója egymás között felosztva főz, viszont a rendrakásban az egész ház területére vonatkozó, jóül bevált házirend vonatkozik, amit betartva mindenki kiveszi részét. A szobába ágy, TV, polcok és szekrény bútorok találhatók, így abba sem szükséges nagyobb bútor vásárlása, hozatala, hiszen mi azt is biztosítottuk már.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!