Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Talpfa utca 5.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: TV, sütő, gázlap, hűtő, magnó, mosogatógép, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Szoba kiadó a Sashalmi piachoz közel elhelyezkedő, Talpfa utca vonalán, aminek nagyjából a felénél lehet rálelni erre a három lakásos társasházra.

A társasház egyik emeleti lakása ez az albérlet, ami 70 nm-es, amin belül három szoba, konyha, fürdő, nappali helyiségek találhatók. A földszinti két lakás albérlet, azok esetében a lakások teljes méretükben vehetők ki, még ebben az emeletibe a hálókat lehet külön személyekkel kötött szerződéssel használni. Minden szoba körülbelül azonos méretű, felszereltségű. Mindegyiket 90.000 forintért tudjuk kiadni, amik mellett egy szobákra leosztott, 19.000 forintos rezsi összegével kell kalkulálni, minden szoba bérlőnek. A szobák berendezését ágy, szekrény, íróasztal jelenti.

A konyha modern stílusú, étkezős, több konyhai tárolóval rendelkező, nappali résszel bővített, ami azért nem mondható amerikai konyhának, mivel a két helyiség között zárható ajtó is megtalálható. A fürdőszoba zuhanyzós és wc-s is egyben, melynek burkolatát, nyílászáróját a tavalyi év során cseréltük. A másik két szobában élő, fiatal lányok napi rendszerességgel közlekednek a belvárosban, a Veres Péter út mentén megtalálható vonat és buszmegállót használva.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!