Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Tábor utca 1.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 130.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.15  nmGépek: hűtő, mosogatógép, sütő, gázlap, kávéfőző, turmix
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Buda első kerületében társasházi háló kiadó, kifejezetten pároknak.

Kettő évvel ezelőtt vásároltam ezt a harmadik emeleti lakást, ami az első kerület egyik csöndes, kis utcájában épült meg. Az ingatlan esetében elsősorban a helyiségek elosztása fogott meg, ami a következő képen taglalt. Három darab hálószoba, kettő darab fürdőszoba, illetve konyha rejlik benne. A három hálót külön lehet kivenni, de ezek közül már csak ez a 15 nm-es van bérlő nélkül. A másik kettőbe beköltöztek az elmúlt hetek során.

Két olyan személy vette ki, akik húszas éveikben járnak, fiatal, pályakezdő személyek. Mindletten segítőkész, kedves, megbízható emberek, akik mellé hozzájuk hasonló, közvetlen lakókat szeretnénk költöztetni. Mivel ez a legnagyobb helyisége az albérletnek, így lehetőséget adunk arra, hogy normál ár érték arányban tudjon két ember egy adott szobában beköltözni ebben a kerületben. A havi 80.000 forintos bérleti díjért egy ággyal, szekrénnyel, komóddal bútorozott, tiszta, alacsony rezsiköltségű, 15 nm-es szobát kínálok. A fürdőszobák zuhanyzósak és ugyanúgy, mint a konyha is közös területnek minősül.

A szoba azonnal beköltözhető, amint a minimum egy évre szóló bérleti szerződés aláírásra kerül, illetve az egy hó kaució és egy hó bérleti díj letételre kerül.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!