Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szűz utca 9.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: Gázlap, sütő, főzőlap, mosogatógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 8. kerületében tetőtéri szoba kiadó.

Budapest belvárosától nem messze, pontosan a Főváros 8. kerületében, a József körútba torkolló, Baross utcából nyíló, Szűz utcában található, egy 4 emeletes társasházban ez a frissen festett, egyedi konyhás albérlet. Mi az albérleteinket szobánkként bocsátjuk kiadásra, mely adott ingatlan esetében a jelentkezővel együtt összesen 3 fő együtt élését jelenti.

Jelenleg két fiatal hölgy lakja a szomszédos szobákat, akik mindketten a szépségiparban dolgoznak. Már régebb óta bérlőink közé tartoznak, melynek mi nagyon örülünk, hiszen két környezetére tiszta, megbízható, segítőkész, kedves személyek. Mindegyik szoba külön nyíló, zárható, bútorozott. Bútorozott alatt értendő, ágy, szekrény, asztal, szék, igény esetén ezek bővíthetőek.

Ingatlanon belül a konyhát és fürdőszobát kell felosztva vagy akár egyidejűleg használnia  a bérlőknek, amik esetében azért fogalmaztam így, mert a konyhában található étkezőnek hála, akár az összes bérlő egyidejű igénybevételére alkalmas mozgástér áll rendelkezésre. Ha már a konyhánál tartunk az étkezőn kívül még apróbb konyhai eszközökkel, illetve kisebb-nagyobb elektronikákkal és dekorral berendezet.

A fürdőszobákon való osztozás nem okozhat nagyobb problémát, hiszen ezekből is kettő van, melyek mindegyikében zuhanyzó és wc is megtalálható.

Számos kórház, orvosi rendelő, kozmetikai üzletek, kisbolt, hentes, pékség és még a rendőrség is megtalálható 200 m-es körzeten belül.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!