Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Sztregova utca 4.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: sütő, főzőlap, mosogatógép, kávéfőző, hűtő, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 11. kerületi Etele úttól mindössze két megállóra megtalálható Sztregova utca rejti ezt a háromszintes társasházat, melyben két szobás albérletem található.

A lakás a legfelső szinten terül el, melyből 50 nm-t foglal. Kilátása pazar, szobái világosak, igényesen berendezettek. Mivel a szobákat külön tudjuk értékesíteni, így a jelenleg ott élő 28 éves fiatalemberrel kell együtt élnie a beköltözni vágyó személynek.

A fiatalember a mindössze másfél utcára található Regio játék sofőrje. Így neki nem kell tömegközlekednie, pedig a környéken erre számos lehetőség van. Azért szeretik ezt az utcát az itt élők, mert mindössze egy utcasarkot kell sétálniuk az Etele úti kereszteződéshez, ahonnan buszok, villamosok minden irányba, sűrű menetrenddel közlekednek. A lakásba a konyhát, ami teljes mértékben felszerelt, amiben étkező is található, illetve a kádas, wc-s fürdőszobát kell megosztania a két itt élőnek.

A nappali is közös területnek minősül, ami szintén bútorozott, hangulatos része az ingatlannak. A szobák berendezését ágy, szekrény, íróasztal alkotja, amik innen el nem szállíthatóak, csak ezekkel együtt kiadó. A szobában már több hete nem laknak, így a beköltözés, akár azonnal megejthető. A legközelebbi bolt 200 m-en belül található.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!