Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szpáhi utca 16-18.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak:  1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.10 nmGépek: főzőlap, hűtő, mosogatógép, mikró, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Buda festői környezetében egy nyugodt, álmos kis utcában, zöld területtel körbe ölelő albérlet várja leendő lakóit. Az ingatlan tökéletes mindenki számára, akik szeretik a nyugodtságot és a természetet.

Mindazok ellenére, hogy az albérlet teljesen körbe van véve zöld területtel, pár perc séta ellenében az ember a budai oldal nyüzsgő központjában találhatja magát kávézókkal, cukrászdákkal és megannyi bevásárlási lehetőséggel megtűzdelt kis utcákban. Sajnos ezen oldal hátrány a tömegközlekedés bizonyos fokú hiánya, ami azt foglalja magába, hogy az ember kicsit hosszabb sétával tudja csak elérni a legközelebbi buszmegállót.

Maga az épület egy a hetvenes években épült 3 emeletes ikersejttégla ház. Ebből adódóan a téli fűtési költség szinte elhanyagolható, illetve a nyári időszakban is kellemes a hőmérséklet a lakásban. A szoba 10 négyzetméter és teljesen bútorozott, akár csak az ingatlan többi helysége. Ebben egy szekrénty, egy 90X200-as ágyat, illetve egy íróasztalt kell érteni. A lakás konyhájában helyett kapott egy hűtő, egy elektromos főzőlap, vízforraló, mikrósütő, egy páraelszívó és egy mosogatógép is. A fürdőszobában egy kád, egy kézmosó és a wc található. Ezeken a helyeken kell osztozni a többi lakóval, akik egy lány és két fiú.

A hölgy a közeli óvodában dolgozik, ebből adódóan hétfőtől péntekig tartó időbeosztásban tevékenykedik házon kívül. A két fiatal ember pedig elég messze, a Pólus centerben dolgoznak. A szoba akár azonnal költözhető. Ha hírdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük jelentkezzen!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!