Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szováta utca 3.

 

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 84.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: Sütő, főzőlap, hűtő, mosógép, klíma
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 11. kerületében panel lakás szobája kiadó.

Egy utcára a Szent Imre Egyetemi Oktatókórháztól, Sós fürdő parktól, Bikás Parktól, a Tétényi útról nyíló Szováta utcában fekvő, csendes lakókkal telített panel tömbben azonnal költözhető szoba kiadó.

A környező utcákban pékség, Spar, kosárlabda pálya, benzinkút, Tesco, pizzéria és biobolt található. Pár megállóval odébb az Újbudai Parkszínpad, Flamenco teniszcsarnok és a Feneketlen tó található. 10 perc sétával a Botkai úton az Újbuda-központ és az Allee is elérhető, ebből adódóan busz és metró segíti a mindennapi közlekedést, ami sűrű menetrendjének köszönhetően, majdnem a belvárosi közlekedéshez hasonló előnyöket élvez.

Az albérlet összesen 70 nm, amelynek három szobájából kettőben él jelenleg két női bérlő, akik a Petőfi-híd pesti hídfőjénél található Adida Outlet bolt alkalmazottai. A ővéktől teljesen külön nyíló szoba összesen 16 nm, mely berendezésének köszönhetően, akár 2 fő költözésére is lehetőséget nyújt. A bérlőknek a zuhanyzós, wc-s fürdőt és az étkezővel, konyhai gépekkel felszerelt konyhán kell osztozniuk.

A környéken meghirdetett albérletek elég gyorsan gazdára találnak, így ne habozzon telefonálni amikor időpontot tudunk egyeztetni a továbbiakkal kapcsolatban.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!