Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szondi utca 82.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: gázlap, mikró, vízforraló, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 6. kerületében biztonságos, nyugodt környéken 15 nm-es szoba várja új beköltözőjét.

A Főváros 6. kerülete még a belvároshoz tartozik, így az albérlet utcájában a belvároshoz hasonló jellemzők igazak. Számos hangulatos és a mindennapokhoz elengedhetetlen üzlet megtalálható itt, ami mellett nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a közlekedése is kiváló.

Ez a kerület annyiban jobb, mint a Dunához közeledve megtalálható pesti kerületek, hogy ezekben az utcákban nincs annyi autó, a zaj is csak fokozottan érvényesül, illetve kikapcsolódásra alkalmas számos szebbnél-szebb lehetőség szinte karnyújtásnyira megtalálható. Az albérlet utcájának a végén a Dózsa György út húzódik, amin átkelve a Szépművészeti Múzeumba botlunk. Ennek környezetében megtalálható még a Hősök tere, az állatkert, a cirkusz, a Széchényi fürdő, a Vajdahunyad Vára és a Városliget is.

Ha viszont az albérlet utcájával párhuzamos utakat nézzük, egyik oldalt a Podmaniczky utca, a másik irányba pedig az Andrássy út található. Az egyiken kórház, kicsit feljebb a Westend, a Nyugati pályaudvar, a másikon az Oktogon, illetve az annak vonalán végighaladó 3-as metró található.

Az albérlet a régi építésű társasház emeletén megtalálható, amiben három háló, konyha és fürdőszoba kapott helyet. Minden helyiség bútorozott, igényesen berendezett, a szoba ággyal, hatalmas szekrénnyel bútorozott. A beköltözés következő hónapban lesz aktuális, így addig annak megtekintése minden hétköznap előre egyeztetett időpontban megtekinthető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!