Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szőlő utca 10.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 17 nmGépek: sütő, főzőlap, hűtő, vízforraló, kávéfőző, fritőz, TV, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

  1. kerületi hatlakásos társasház egyik 70 nm-es lakása rejti magában ezt a tágas, 17 nm-es szobát, melybe akár ketten is beköltözhetnek.

Az ingatlan magában rejt 3 db hálószobát, 1 konyhát, illetve 1 fürdőszobát. Ami az egyik legjobb dolog ebben a lakásban, hogy minden helyisége a hosszanti, széles folyosóról nyílik. Másik nagy előnye, hogy a mellékhelyiséget a fürdőszobától külön helyiségben lehet megtalálni, így is csökkentve a konfliktushelyzetek esélyét. Ugyan a jelenleg ott élő két fiatallal elég nehéz lenne összeveszni, akár csak az otthon töltött idejüket vesszük alapul, vagy a személyiségüket. Mindketten egy kiegyensúlyozott, mégis kedves, barátságos személyek, akik dolgos mindennapokat élnek. Velük a már említett két helyiségen, illetve a konyhán kell osztozni.

A szobák kizárólagosan használandók, ami a hirdetésben szereplő, utolsó kiadó szoba esetében egy 17 nm-es, teljesen berendezett, ággyal, asztallal, TV-vel, szekrénnyel felszerelt helyiség. A lakás nyílászárói műanyagok, padlója kő és laminált parketta. Az egész ház riasztós, amihez jár külön postaláda, illetve kapucsengő is. A közös költségtől nem kell megijedni, hiszen a részünkre megfizetett rezsi díjba benne foglaltatik. A legközelebbi buszmegálló pár perc sétányira van, ahogy a legközelebbi élelmiszerbolt, büfé, diszkont, dohánybolt és gyógyszertár is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!