Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Sződliget utca 49.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: tűzhely, mosógép, mosogatógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

  1. kerületi Városháza park melletti utcában megtalálható két lakásból álló családi ház egyik nagyobb, bútorozott, 18 nm-es szobája kiadó!

Az épület földszintjén található a 115 nm alapterületű albérlet, amiben négy darab hálószoba, egy fürdő, illetve egy konyha található. Albérleten belül társ albérleti kategóriába sorolható ez az ingatlan, hiszen annak mind a négy szobáját külön személyek tudják bérbe venni. Mindegyik szoba 20 nm alatti, de minimum 10 nm-esek. Jelenleg két lány és egy fiú él itt, akik között van bolti eladó, kozmetikus, illetve villamos vezető is.

Mindegyikük hosszú távra bérelte az általa be lakott szobát, pontosan minimum egy éves időintervallumra. A szerződések nagyjából egy időben járnak le, ami a kiadó szobára is értendő! Ebbe a szobába is csak egy főt tudunk elszállásolni, így kérem ezt figyelembe véve jelentkezzenek! A fürdőszoba zuhanyzós, wc-s, mosdós, a konyha pedig gépesített, mosógéppel, mosogatógéppel, tűzhellyel, hűtővel, stb. felszerelt. A hálószobákba csak ágyat és szekrényt bútoroztunk, ezzel is lehetőséget hagyva saját stílusban való otthonossá tétele. Közelben buszok, villamosok és vonatok járnak, óránként többször is. A szomszédos utcákban pedig patika, étterem, abc, számítógépes szaküzlet, pizzéria, gyorséttermek és a stop-shop is megtalálható.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!