Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szőcs Bertalan utca 8.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: főzőlap, sütő, mikró, kávéfőző, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

15. kerületben a Közvágóhíd tér közelében kiadó egy 20 nm-es bútorozott háló.

A Közvágóhíd utcáján rendszeresen busz és villamos járatok segítik az akár napjában többszöri közlekedést. A sűrű járatoknak köszönhetően a környéken elég kevés ember rendelkezik autóval, így a már bérlőknek mondott, másik két szoba lakói sem rendelkeznek vele, így az ingatlan udvarán megtalálható autóbeállásra alkalmas hely mindennap üres, ezért ha valaki saját személyautóval költözne az ingatlanba, azzal kerítésen belül, zárt udvaron tud parkolni.

Pest ezen kerülete leginkább a csöndes lakókról és kertvárosi hangulatáról híres. Ez az utca sem kivétel ez alól, így bátran ajánljuk a vidékről frissen felköltözött párok figyelmébe is. A 90 nm-es lakás, az épület első részében helyezkedik el melyben két hálószoba, konyha és fürdőszoba található. A hálók zárhatóak, külön nyílóak, a többi helyisége közös. Fürdőszobája zuhanyzós, a wc-vel egybekötött. Konyhája gépesített, alapvető és elengedhetetlen gépekkel, eszközökkel rendelkező.

A hálószoba egy nagyobb gardrób szekrénnyel és egy kényelmes, kétszemélyes ággyal várja új bérlőit, illetve a nemrégiben letett új padló burkolattal és a frissen festett falakkal is. Állapota egy héten belül költözhető, bérléséhez egy hó kaució megléte szükséges.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!