Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szoboszlai utca 19.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban:2  fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.15  nmGépek: gázlap, sütő, kenyérpirító
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Buda 12. kerületében a Böszörményi útról nyíló, Szoboszlai zsákutcában található albérletem egyik szobája megüresedett.

A 15 nm-es bútorozott szoba, két fő részére is tökéletes otthont biztosít, így akár párok jelentkezését is várjuk. A Böszörményi úton rendszeres busz és villamos járatok biztosítják a rugalmas közlekedést, mellyel Buda belsőbb kerületeihez vagy, akár a pesti oldalra is gyorsan el lehet jutni. A környező utcákban megtalálható gyógyszertár, kávézó, papír írószerbolt, cukrászda, fagyizó, szépségszalon, zöldséges, kormányablak, fodrászat, könyvesház, dohánybolt, bisztró és csemege bolt.

Az utca legnagyobb előnye, hogy Budán ritkán előforduló zsákutca, ennek köszönhetően a forgalma nem számottevő, leginkább csak a környéken élők megszokott arca tűnik fel errefelé. A 86 nm-es lakás az épület legfelső, tetőtéri szintjén kapott helyet, így annak fenntartása a megszokottól alacsonyabb. A szobák száma 3, a lakóké jelenleg 2. Tetőtéri jellege ellenére a hasznosított alapterület száma alatt értettem a 86-t, így ez a praktikus elrendezésnek köszönhetően a valóságban több.

A szobák berendezésének kialakítása során, próbáltunk ugyanígy minden területet kihasználni, így ennek köszönhetően sok tárolóval, kényelmes elrendezéssel rendelkeznek. A másik két háló lakója két fiatal hölgy, akik már régebb óta élnek itt. Nagy szerencsénk van velük, mert az ingatlant sajátjukként kezelik, rendszeresen takarítják, vigyáznak annak éppségére.

További kérdésekre szívesen válaszolok a megadott telefonszámon.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!