Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szlávy utca 64.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: Sütő, Hűtő, Kávéfőző, mosogatógép
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Stílusos, fiatalos szoba kiadó Budapest 10. kerületében.

Az ingatlan egy 4 emeletes társasház 3. emeletén fekszik, melyhez lépcsőn lehet feljutni. Lift ugyan nincs, de ezzel a napi edzést is megoldja az ember, illetve kárpótolja a lakásban uralkodó modern, egyedi kialakítással rendelkező luxus albérlet.

A 10. kerületben amúgy is elég sok parkosított rész található, de az ingatlan az egyik legnagyobb ilyen park, az Óhegy park szomszédságában fekszik. Itt akár a reggelenkénti futás vagy a rendszeres séta is kivitelezhető, hiszen a környezet megunhatatlan, Pesten szinte egyedülálló. A parkon kívül  a környéken még megtalálható dohánybolt, közért, bisztró, OTP, orvosi rendelő, ABC, posta és számos iskola is.

Közlekedési formák közül a környéken leginkább a buszok igénybe vehetőek, ezek viszont sűrű menetrenddel rendelkeznek.

A nagy 2 szobás, 2 fürdős, konyhás elosztása az ingatlannak, összesen 65 nm alapterületen oszlik el, melynek köszönhetően terei tágasak, világosak, elegendő mozgástérrel rendelkeznek. Konyhája egyedi kialakítású, abban a legmodernebb konyhabútor és étkező lett berendezve, melyekhez a hozzá tartozó konyhai elektronikákat is csatoltuk. A fürdőszobái zuhanyzósak, wc-sek, mosdósak, melyek elhelyezésének alkalmával a praktikát és a könnyebb tisztán tartást részesítettük előnyben. A szobái is minden alapvető bútorral ellátottak, azokban ágy, szekrény és apróbb dekor holmik lettek elhelyezve.

Ha szeretne Pesten élni, mégis vágyik a zöld közegre, de mindezt megfizethető áron szeretné, tekintse ezt meg személyesen is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!