Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szitás utca 133.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 13 nmGépek: mikró, kenyérpirító, sütő, gázlap, TV, hűtő, mosogatógép
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Soroksáron kiadó egy közös udvaros albérlet egyik szobája.

A nagy 130 nm-es albérlet az ingatlan utcafronti részén kapott helyet, amiben összesen 4 háló, konyha, fürdő és nappali található. A fürdőszoba hatalmas káddal ellátott, a wc-től külön helyiség. Ugyan kádas, de a könnyebb zuhanyzás érdekében üveggel ellátott és falra felszerelt tusolótartós.

A wc külön helyiségben van, ami zárható a többiekkel mégis közös. Ugyanígy közös a konyha, amiben sütő, gázlap, mikró, mosogatógép, hűtő és apróbb konyhai gépek és elengedhetetlen konyhai eszközök lettek berendezve. Külön kialakítottunk egy nappalit, ami vendégek fogadására alkalmas hely, hiszen kikapcsolódás szempontjából tökéletes helyszín. Mind a 4 hálószoba bútorozott, azokban ágy, szekrény, asztal, gardrób lett elhelyezve.

Az összes 130 nm-ből 60 nm-t foglalnak el a hálók, amikből adódóan a közös területek tágasak és a funkciójuknak megfelelő használathoz elengendő mozgástérrel rendelkezőek. Soroksár központja az ingatlantól pár perc sétányira található, ahol otp, 0-24es Reál, posta, bankok, dohánybolt, orvosi rendelő, kormányablak, polgármesteri hivatal, pékség, cukrászda, dm, papír írószerbolt, gyógyszertár mind-mind megtalálhatóak. Ezen az úton jár a H6-os hév, óránként többször is, emellett buszok is járnak rendszeresen a 66-os, 66B, 66E. Illetve a Templom utcán 135, 166 járatok.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!