Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szirtes út 3.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban:2  fő
Szobán belüli férőhely: max.1  főLakótársak: 1 fő lány,1  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: mosógép, tűzhely, hűtő, kávéfőző, mosogatógép
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest I. kerületében, a Főváros budai oldalán, csodás házakkal teli, csöndes kis utcában, igényes szoba kiadó, egy személy részére.

Az utca hangulata Budára jellemző, természetbeli hatású, lejtős kialakítású, mely hiába központi elhelyezkedésű, az utcára lépve ennek negatívumaiból semmi sem észlelhető. Rövid gyalog úttal, akár túrázni, munkába járni, ügyeket intézni és kikapcsolódni is lehet, hiszen a közlekedés a környéken remek, ami köszönhető a Hegyalja úton haladó sűrű buszjáratoknak és az innen nem messze úgyszintén rendszeresen járó villamosoknak.

Az utca végén egy non-stop élelmiszerbolt is megnyílt nemrégiben, illetve edzőterem, magánkórház, baleseti ügyelet, számos hangulatos étterem, kávézó, hentes, zöldséges is megtalálható. Számos látványosság is fellelhető a környéken, például a Filozófusok kertje, a Szent Gellért szobor, a Citadella, a Gellért Hegy, csúszdapark, a Gellérthegyi fürdő, a Gesztenyés kert és Naphegy tér is. A lakás 65 nm, melyben három háló kapott helyet, melyek mindegyike átlagosan 15 nm, amin kívül egy gépesített, teljesen felszerelt konyha, egy kádas fürdő, ahol a mosógép is helyet kapott, illetve egy mellékhelyiség található.

Jelenleg fiatal diákok lakják az ingatlant, melléjük keressük, hozzájuk hasonló koru, lehetőség szerint diák bérlőnket. A szobában egy hatalmas ágy és egy úgyszintén hatalmas szekrény kapott helyet, így a frissen beköltözőnek csak a személyes holmijait szükséges magával hoznia költözéskor.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!