Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szilaspatak sor 18

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 4 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 4 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nmGépek: mosogatógép, hűtő, főzőlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 2 db 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Újpest szélés kertes övezetben a Frangepán utca és a Szilaspataksor kereszeződésénél kiadó egy kétszintes ház 14 nm-es szobája.

A szobát akár szoba társak vagy párok is kivehetik, de egyedül költözöktől sem zárkózunk el. A lakás másik két hálószobájában négy fiatal lány él, szobánként két fővel, mint szobatársak. Mivel a szobák egységes áron bérelhetők, így a 85.000 forintos bérleti díj az Ő esetükben személyre bontva feleződik. A lakás rezsi díját szobára bontjuk, ami 24.000 forint per háló. Ezekbe a zárható helyiségekbe a berendezésük során lehetőséget adtunk az említett bérlési módra, így szobánként kettő darab 90×200-as ágyat, rendeztünk be, amit bővítettünk íróasztallal, ami étkezőasztallá nyitható, egy hatalmas gardróbszekrénnyel és több tárolóval.

A fürdőszobába kád, wc és mosdó egyaránt megtalálható. A nagy méretű konyha szigettel, étkezővel és nappalival is rendelkező konyha nemhogy csak alap felszereltségekkel, de az albérlők által fontosnak ítélt tárgyakkal is berendezett. Az említett helyiségek összesen 80 nm-es találhatók. A kiadó szoba a foglalói szerződést követően, amikor is az egy havi kaució megfizetése történik, azonnal költözhető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!