Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szilágyság utca 27.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 115.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: TV, sütő, főzőlap, teafőző,  hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 20 .kerületében, annak egyik csöndes, kertes házas részén kiadó egy 15 nm-es, stílusos, egyedileg berendezett háló.

Az ingatlan kétlakásos, az udvar hátsó részében található ez az utólag hozzáépített külön lakás. Benne két gyönyörű, visszafogottabb mégis elegánsan berendezett szoba, melyeket kifejezetten egy fő per szoba arányba szeretnénk bérbe adni. Jelenleg egy irodaházi dolgozó hölgy lakja a lakást, aki ott HR beosztásban dolgozik. Rendkívül kifinomult egyéniség, aki beosztása ellenére humoros és rendkívül barátságos személy.

Hozzá hasonló egy fő bérlőt szeretnénk, aki legalább ennyire figyel a házban uralkodó rendre és legalább annyira vigyáz az értékekre, mintha a sajátjáról lenne szó. Az épület elülső részében egy idős néni lakik, aki rendkívül kedves és nyugdíjas korának köszönhetően a kert gondozását rendszeresen intézi. A két hálón kívül egy szintén egyedileg berendezett, dekoratív amerikai konyha, illetve egy zuhanyzós, wc-s fürdőszoba is megtalálható. A fürdőszobában rengeteg tároló helyet biztosítottunk, ezzel is otthonosabbá téve azt. A szobák berendezése során próbáltunk a hely takarékosságra figyelni, úgy, hogy az ne menjen az otthonos érzet kárára.

Ennek megfelelően egy tolóajtós, hatalmas gardróbot és egy nagyon kényelmes, egyedileg legyártott matracos ágyat helyeztünk el benne. A szoba birtokba vétele egy héten belül megtörténhet.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!