Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szil utca 2.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 81.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3m feletti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: Hűtő, vízforraló, sütő
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 18. kerületében, Pestszentlőrincen szoba kiadó

A Ferihegyi repülőtérre úttal párhuzamosan húzódó Szil utcában található kétlakásos társasházban kiadó egy 10 nm-es bútorozott szoba. Az ingatlan közös kerttel, kapucsengővel rendelkezik, mely parkolásra nem alkalmas, de kiülésre alkalmas bútorral ellátott. A szemét, illetve a kert gondozási díjakat a közös költség összege magában foglalja, mely a három bérlő között oszlik el.

Jelenleg két hölgy bérlő él benne, akik kerületen belül dolgoznak napi 8 órás, hétköznapi munkarendben. Ők rendkívül segítőkészek, kedvesek, velük nem nehéz az együttélés. A majd 100 négyzetméteren a 3 szobán kívül egy tágas, zuhanyzós, wc-s, szekrényes fürdőszoba és egy úgyszintén sok tárolóval két fős étkezővel, modern gépekkel és alapvető konyhai felszereltségekkel elállátot konyha található. A bútorozott, ággyal, szekrénnyel, asztallal, éjjeliszekrénnyel ellátott szoba 10 n, melynek ablakain redőny található és amik az udvarra néznek.

A közösen használandó területek tágasak, kényelmes mozgástérrel rendelkeznek, rendszeresen karbantartottak. Az épülettől két utcára húzódik egy vasútvonal, melynek legközelebbi megállója a szomszéd utca végén található, de a buszmegállóig sem kell sokat sétálni, mert az is 6 perc sétával elérhető.

A közelében gyógyszertár, élelmiszerbolt, kézilabda csarnok, spar, 0-24 közért, étterem, gyorsétterem is fellelhető. A kikapcsolódni vágyóknak 15 perc sétával focipálya, fitness terem, Kossuth Lajos tér, illetve a Ferihegyi repülőtérre vezető út túloldalán Gyömrői úti Edzőpálya és a Balázs-tó is elérhető.

Olyan személyek jelentkezését várjuk, akik tudnak közösségben élni, környezetre tiszták, megbízható személyek.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!