Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szil utca 2.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 4 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nmGépek: mosógép, mikró, tűzhely, TV, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 2 db 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pestszentlőrincen két személy számára berendezett hálószoba kiadó!

Az ingatlan egy különálló családi ház, amelynek alapterülete 80 nm, amihez saját, elkerített udvar használat is jár, ami egy saroktelek. Az épületet beton alapú, vasrácsos kerítés határolja el. A kerítést náddal borítottuk, hogy megmaradjon a kertet használó személyek privát szférája. Házon belül ebben, a már említett alapterületben három darab szoba van, melyek mindegyikébe két-két személy beköltözésére van lehetőség.

Azokba két lány, két fiú él, akik között szobánként régi kapcsolat van. Az egyikbe unokatestvérek élnek, a másikba pedig több éve osztálytársak. A kiadó 14 nm-esbe a beköltözők részére két ágyat, két szekrényt, íróasztalt biztosítottunk és hagytunk helyet újabb bútorok elhelyezésére. Fürdőszobába kád, wc, mosdó és szekrény van, a konyhája gépesített, étkező pultos, egyedi megjelenésű, nappalija pedig négy fős étkezőt, kényelmes sofát, TV-t és TV állványt rejt. A hálószobák ablakain kombi redőnyök találhatók, amelyek biztosítják a nyugodt alvást, legyen szó nyárról vagy télről.

A 18. kerületi Pestszentlőrinci vasútállomás mindössze egy rövid sétával elérhető, ami mellett közvetlen a kerületet sűrűn járó buszok megállói találhatók.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!