Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szil utca 1.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 94.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 26.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: hűtő, sütő, főzőlap, mosógép, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pestszentlőrincen két fürdőszobás társ albérlet, 16 nm-es szobája, bútorozott állapotban, hosszú távra kiadó!

Pest 18. kerülete Pestszentlőrinc, melynek egyik mellékutcája a Szil utca. Ebben nagyobb családi házak épültek, illetve ez az egy négylakásos társasház. Ennek négy lakása közül az egyik földszinti az albérlet, melynek 108 nm-es, összközműves területe van. A bérlők számára kedvezve kettő fürdőszobát is kialakítottunk, melyeken belül, az egyik esetében zuhanyzó, mosógép, wc, a másikéban pedig fürdőkád, wc és bojler található. Összesen négy hálószobát tud magáénak a lakás, amik közül három foglalt, azok mindegyikét egy személy lakja.

Jelenleg két lányról és egy fiúról beszélünk, akik mellé szintén egy fő tud csatlakozni. Ennek a beköltözőnek íróasztallal, ággyal, szekrénnyel berendezett szobát kínálunk, 94.000 forintos havi díj ellenében. A szoba rezsi költsége 26.000 forint nagyjából, ami természetesen fogyasztástól függően változhat. A szobát egy héten belül el lehet foglalni, amihez mindössze egy havi kaucióra van szükség. A lakásokhoz egy közös udvar tartozik, ami akár egy kisebb rendrakást követően autó parkolásra is alkalmas. Ennek teljes területe több, mint 400 nm.

Budapest kiadó szoba: Weboldalunkon széles választékban találhatsz kiadó szobákat Budapest minden részén, legyen szó a nyüzsgő belvárosról vagy a nyugodt külvárosi környékekről. Minden szobát alaposan ellenőrzünk, hogy a legjobb minőséget és megbízhatóságot nyújthassuk. Akár rövid távra, akár hosszabb ideig keresel szállást, nálunk biztosan megtalálod a megfelelőt. Böngéssz kínálatunkban, és válassz a számodra legideálisabb lehetőségek közül!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!