Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szérűskert utca 15.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: Mikró, sütő, kávéfőző, kenyérpirító, melegszendvics sütő, mosógép, gázlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A Főváros III. kerületében, lakótelepi szoba kiadó.

A 11-es úttól, mindössze 3 perc sétára található az épület, ami egy gyönyörű zöld övezet kellős közepén fekszik. A Szentendrei út közelsége lehetővé teszi, Buda belsőbb kerületeihez való gyors eljutást, akár autóval, akár az ott rendszeresen járó buszok segítségével. Két megállóra a Kaszásdűlő vasútállomás is megtalálható. Tömegközlekedési eszköz nem szükséges az alábbiak eléréséhez, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, pizzéria, penny, aldi, étkezdék, kormányablak és optika. Az Óbudai szigethez is hamar el lehet jutni, ahol számos kikapcsolódási eszköz, helyszín áll rendelkezésére az ide látogatóknak.

Az albérlet 80 nm, amiben három hálószoba van, amik átlagosan 20 négyzetméteresek. Mindegyik berendezett, ággyal, éjjeli szekrénnyel, íróasztallal, komóddal. Az ott élő két fiatalemberrel, akik a másik két szoba bérlői, a konyhán, a mellkéhelyiségen és a fürdőn kell osztozni. A konyha tágas, az étkezővel egybekötött, teljesen gépesített, minden alapvető konyhai eszközzel ellátott. A Főzést gázlapon lehet megoldani, de külön mobil sütő is választható. A fürdőszoba zuhanyzós, ami mellett wc, mosógép is található. A szoba ugyan 20 nm, mégis 1 főnek ajánljuk, berendezését is ennek megfelelően alakítottuk. Jelenlegi bérlőinek még van 2 hete a kiköltözésre, de előre megbeszélt időpontban meg tudjuk mutatni az ingatlant.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!