Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szérűskert utca 11.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali, étkező
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: mosógép, tűzhely, TV, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 200X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A Főváros budai oldalán, annak III. kerületében lakótelepi szoba kiadó.

A Szentendrei úttól pár utcára található, Bud Spencer park területén található pár lakótelepi épület közül az egyik zölddel körbevett rejti magában 68 nm-es albérletünket. A Szentendrei út túloldalán mindössze két utcára megtalálható a Duna part, ami remek kikapcsolódás télen és nyáron is. Számos hasznos üzlet öleli körbe a parkot, például Penny, borkereskedés, Aldi, Lidl, Mömax, KFC, dohánybolt, Auchan, éttermek, pékség, kicsit távolabb Jysk, Óbudai piac, kormányablak, OTP, pizzéria, patika és rendelő intézet.

A már említett Szentendrei úton rendszeres buszjáratok járnak, aminek segítségével pár megállóval elérhető a Flórián üzletközpont, ami az Árpád híd budai hídfőjénél megtalálható, ahonnan már villamosra is lehet szállni. Ezen villamosok használatával a pesti oldal is mindössze pár percet vesz igénybe, ahol az ezen az úton végighaladva a pesti körgyűrű vonalát lehet végigjárni. Az ingatlan legfelső szintjén található ez a három szobás bérlemény, melynek központi helyisége az étkezővel egybekötött nappali, ami csak két lépésre fekszik a saját erkéllyel rendelkező, gépesített konyhától. A fürdőszobában zuhanyzó, wc és mosdó van.

A 15 nm-es hálóban egy hatalmas ágy, polcos és akasztós gardrób, illetve sötétítésre szolgáló függönyök találhatóak. A költözés a bérleti szerződés megkötését követően egy héten belül lehetséges.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!