Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szerémi út 41.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 84.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 9 nmGépek: klíma, hűtő, sütő, mosogatógép, mikró, főzőlap, tv, kenyérpirító
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest budai oldalán, a Lágymányosi hídtól csupán néhány utcányira található egy gyönyörűen felújított, 9 négyzetméteres hálószoba, amely egy lakótelepi lakás részeként 84.000 forint havi bérleti díjért kiadó. Az ingatlan a Szerémi út mellett helyezkedik el, de a hálószobák ablakai a nyugodt, parkos környezetre néznek, így biztosítva a pihentető környezetet a lakók számára.

A lakás három szobás, melyek külön-külön bérelhetők. A bérleti díjat időszakonként, a bérlők személyeit figyelembe véve kalkuláljuk, hogy mindenki számára igazságos legyen. Az elmúlt időszakban jelentős erőfeszítéseket tettünk annak érdekében, hogy a lakás modern, fiatalos otthonná váljon, ahol a lakók szívesen töltik idejüket.

Az ingatlan teljesen bútorozott és gépesített, így a leendő bérlőnek nem kell saját bútorokkal, vagy háztartási gépekkel érkeznie. A lakásban két húszas éveikben járó, szimpatikus fiatallal lesz lehetősége együtt élni, amely nagyszerű lehetőség a közösségi életre és új barátságok kialakítására.

Amennyiben érdekli a lehetőség és hajlandó egy éves bérleti szerződést aláírni, valamint a hirdetésben megadott összegeket a megadott határidőkön belül teljesíteni, kérjük, keressen bennünket bizalommal a hét bármely napján, hogy személyes megtekintésre időpontot egyeztessünk. A lakás megtekintése a legjobb módja annak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez az otthon megfelel-e az Ön igényeinek.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!