Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szerdahelyi utca 16.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max.1  főLakótársak: 1  fő lány,0  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.20 nmGépek: tűzhely, hűtő, tv, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest VIII. kerületében kiadó, egy 20nm-es szoba.

Az ingatlan, a közeli Lidl mellett van, ahol a közelben Mátyás tér, Teleki László tér és II. János Pál pápa tér is fekszik. Ezeken felül a bevásárlásra alkalmas egyéb kisboltok, illetve pékség, hentes, zöldséges is található.

A Kerepesi, Rákóczi utak és a József körút is csak pár utcára fekszik, melyek segítségével a város belvárosi része és a külkerületei is rövid időráfordítással elérhetőek.

Mivel egy emeletes társasház első emeletéről beszélünk, igazából a lift megléte nem mérvadó. A lakáshoz vezető folyosó viszont egy igen régimódi, mégis ezért gyönyörű része az épületnek, ahol a dohányzó bérlők is megoldhatják az effajta igényeiket.

Az ingatlan 2 szobás, amik ugyanúgy bútorozottak, mint a lakás többi része is. Az összes helyiség közös a hálókat kivéve, ami a bérlők saját lakrésze. Az egyik szoba lakója, egy 24 éves lány, aki diák, az egyik közeli egyetemen, ami mellett csak a hétvégéi szabadok, amiken néha diákmunkákat vállal. Így elég kevés időt tölt otthon, amit viszont, ha van is rá lehetősége, tanulással tölti ki.

A konyha gépesített, benne tűzhely és hűtő található, illetve az étkező és egy kanapé, tévé is. Így ezt lehet egy elég központi résznek nevezni, ahol a bérlők vendégeket fogadhatnak, vagy akár közösen is elüthetik az idejüket.

A fürdőszobában zuhanyzó, wc, mosdó és mosógép található, melyek úgyszintén közösek.

A szobákban ágy és szekrény van, amik mellett már csak a személye holmik kellenek a költözéshez, ami azonnal megtehető, hiszen már üres a helyiség.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!