Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szerb utca 8.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max.1  főLakótársak: 1  fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.15  nmGépek: sütő, főzőlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pest 5. kerületében a belváros egyik legszebb kis utcájában megtalálható 105 nm-es lakásom egyik bútorozott szobájába keressem annak új bérlőjét.

Az épület összesen két szintből áll, ezek közül az elsőn foglal több, mint 100 nm-t ez a bérlemény, amin belül négy hálószoba, konyha, fürdő és külön egy mellékhelyiség kaptak helyet. Minden része bútorozott, gépesített, teljesen berendezett.

Csak ebben a formában tudjuk kiadni! A lakatlan szoba 15 nm alapterületű, melybe egy kényelmes ágy, szekrény és íróasztal található. A padlózatát nemrégiben lecseréltük könnyen kezelhető laminált parkettát kapott. Igény esetén nem vagyunk elzárkozva, hogy a bútorok számtát megnövelje az újonnan beköltöző. Hiszen számunkra az a cél, hogy az itt élők otthonosan érezzék magukat. A főváros ezen kerülete azért drágább az ingatlan árak szempontjából, hiszen minden a fővárosban megtalálható üzlet, szórakozóhely, iskola ezen a környéken található. A lakás másik három szobáját bérlő személyek is a szomszédos Eötvös Loránd Tudományegyetem hallgatói.

Természetesen nemcsak diákoknak szeretnénk kiadni. A környező utcákban megtalálható még a Pázmány Péter Katolikus Egyetem is, illetve a mindennapokhoz szükséges élelmiszerboltok, háziorvosok, éttermek, kávézók, könyvesbolt, kifőzde, stb. A közlekedés ezen a környéken kifejezetten jó.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!