Típus: Külsős hirdetés

Kiadó szoba Budapest - Szerb utca 13.

 

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 86.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 33.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nmGépek: hűtő, mosógép, mikró, sütő, főzőlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A főváros szívében található, hangulatos, sétálóutcák egyikén felépült, kétemeletes társasház, egyik emeleti lakásának szobája kiadó!

Az 5. kerület Szerb utcájában található az épület, melyen belül a második emelet, egyik 80 nm-es lakásában van lehetőség az azonnali szoba bérlésre. Havonta 86.000 forint ellenében, minimum egy évre lehet kivenni ezt a 14 nm-es hálót, ami alkalmas két fő mindennapi használatára is. A másik két szoba kisebb méretű ennél, így azokba összesen két bérlő lakik. Mindketten a közeli Tudományegyetem hallgatói, akik a hétvégéiket legtöbb esetben vidékén, családias környezetben töltik.

Velük a konyha és a fürdőszoba használat megosztott, ami a fürdő esetében egy kádas, bidés, wc-s, mosdós helyiség, a konyháéban pedig hűtő, mosógép, mikró, sütő, főzőlap elektronikákat, több tárolót és alapvető konyhai eszközöket rejtő. A szoba padlója linoleum, falai fehérek, nyílászárói pedig fából készültek. Teljes területe 14 nm, ami egy világos, tágas, magas belmagasságú, bútorozott helyiség.

Bútorai alatt ágyat, asztalt, tárolókat és ülőalkalmatosságokat kell érteni. A szoba azonnal költözhető, a foglalózása alkalmával pedig az egy havi kaució és az első havi bérleti díj megfizetése szükséges.

 

Budapest, a lenyűgöző magyar főváros, széles választékot kínál a ‘Budapest kiadó szoba‘ keresésére válaszul. Fedezd fel oldalunkon azokat az olcsó, mégis magas színvonalú szálláslehetőségeket, amelyeket gondosan válogattunk össze neked. Legyen szó hosszú távú lakhatásról, nálunk biztosan megtalálod a tökéletes kiadó szobát vagy lakást Budapest szívében. Mindegyik ingatlanunk garantáltan megbízható és ellenőrzött, így nyugodtan élvezheted a városban eltöltött idődet anélkül, hogy aggódnod kellene a szállásod minősége miatt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!