Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szentmihályi út 9.

 

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: Klíma, mikró, sütő, gázlap, hűtő, TV
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 15. kerületében szoba kiadó párok részére is!

A Pestre vezető m+-as bevezető szakaszáról lehet letérni a Szentmihályi útra, melynek az Árpád út felőli részén végighaladva megtalálható ez  a csodás 2 lakásos ingatlan.

Az épülethez saját elkerített rész is tartozik, melyet mindkét lakás lakói használhatnak. A szóban forgó hálószoba a földszinti albérlet egyik szobája, melynek ablaka a szomszéd épületre néz. Alapterülete 18 nm, amelyet figyelembe véve próbáltunk igényesen berendezni, aminek eredményeképp elegendő hely maradt akár 2 fő részére is.Akár az ágyat vesszük figyelembe, akár a szekrényt vagy a mozgástér méretét, kényelmes otthona lehet egy összeszokott párnak.

A nagy 90 nm-es lakásban az azonnal költözhető már részletezett szobán kívül egy háló található még a közös tereken felül, melyben jelenleg egy 26 éves fiatal hölgy él, aki a nem messze található Árpád üzletház egyik dolgozója. Hozzá hasonló környezetére tiszta, környezetére éppségére vigyázó bérlőket keresünk, akik kiveszik az otthoni munkából a részüket!

A közös területek alatt a sarokkádas, wc-s, mosdós fürdőszobát lehet érteni, illetve az amerikai konyhát, amelynek a nappali részén TV, kanapé, a konyha részén modern elektronikák, illetve alap felszereltségek, illetve az étkező részén 6 fő részére helyet biztosító étkezőasztal került elhelyezésre. A lakás minden helyisége klímával ellátott, ablakai pedig kombi redőnnyel felszereltek.

A környékről megemlíteném a rendszeres buszjáratokat, melyek a háztól 50 m-re állnak meg, illetve központiságát figyelembe véve a rengeteg üzlet gyors elérhetőségét, például gyógyszertár, közért, drogéria, hentes és zöldséges.

Amennyiben magáénak szeretné tudni ezt a fiatalos szobát kérem jelezni szíveskedjen.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!