Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szent László utca 31.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 26.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: hűtő, mosógép, főzőlap, sütő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 22. kerületben kétlakásos családi ház földszinti albérletében szoba kiadó!

Ebbe a 100 nm-es lakásban a tás albérleti besorolásnak megfelelő szabályok működnek, ami annyit takar, hogy vannak közösen használandó területek, amiken kívül a zárható, egy fő per szoba arányban bérelt hálók rejlenek. Ebből négy darab van ebben a házban, amiből hármat hosszútávra bérelnék ki fiatal, egymás számára nem ismeretlen lakói. Mindannyian a szomszéd kerületi egyetemre járnak, ahol még az évfolyam is közös, így korban is elég hasonlóak.

Mindannyian 30 év alattiak, így elsősorban közéjük illő, egy fő bérlőt szeretnénk, a még üresen álló, 15 nm-es szobába. Ennek a hálónak számos előnye van, amik köztt elsődleges, hogy méretesebb ablaka, az épülethez tartozó, hátsó udvar felé néz. Előnye még emellett, hogy egy teljes, hatalmas falat eltakaró, designosan megjelenő, beépített szekrényt utd magáénak, ami mellett az ágy kényelmi minősége sem elhanyagolható, illetve az íróasztal és a kanapé megléte sem. Fürdőszobájából kettő is van, ahol a zuhanyzósba wc, a kádasba pedig wc és bidé rejlik. Konyhája étkezős, mosógéppel és konyhai elektronikákkal rendelkező.

Olcsó kiadó szoba Budapest: Látogass el weboldalunkra, ahol széles választékban találsz kedvező árú kiadó szobákat Budapest különböző részein. Legyen szó diákoknak, fiatal szakembereknek vagy csak költségtudatos utazóknak ideális megoldásokról, nálunk mindenki rátalálhat a számára tökéletes otthonra. Minden ajánlatunkat gondosan válogatjuk, hogy biztosíthassuk az ár-érték arányt és a megbízhatóságot.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!