Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szent Imre herceg utca 84.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 105.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000  FtBelmagasság: 3m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: hűtő, gáztűzhely, tv
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pesterzsébeten szoba kiadó párok részére.

Kétlakásos családi házamban a földszinti összesen 100 nm alapterülettel rendelkező, külön bejáratos lakás egyik szobája kiadó.

Az épület kerítése, mely egy 500 nm-es közös keretet kerít körbe, a tavalyi év folyamán lett újjáépítve, így azóta az udvari parkolás is igénybe vehető. Az elmúlt években cserélve lett a legtöbb nyílászáró, illetve a tetőszerkezetet is megerősítettük. Légkondicionáló csak az emeleten van, ahol jelenleg nincs üresedés.

Az ingatlan csak kiadó szobákkal rendelkezik, de jelen pillanatban csak ebben az egyben van üresedés, viszont ez a 20 nm területének köszönhetően, akár 2 fő számára is elegendő, így elsősorban párok jelentkezését várjuk. Ebben az ingatlanban 3 háló van, ahol a másik kettőben már két fiatal hölgy tartózkodik. A szobák átlagosan 20 nm-esek, így a közös területek, összesen 40 nm-en találhatóak. Ilyen terület a zuhanyzós wc, illetve az amerikai konyha, melyben modern gépek, kényelmes 6 fős étkező és egy stílusosan berendezett nappali található. A hálók is bútorozottak, ággyal, szekrénnyel rendelkeznek, igény esetén bővíthetőek.

A környéken való közlekedést busz és vonat, kicsit odébb pedig hév is segíti. A szoba akár azonnal költözhető állapotú, igény esetén személyesen is megtekinthető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!